Små sjove drenge, I

Skrumpen har simpelthen bare en fantastisk dejlig alder lige nu. Altså ikke det der trodsalder, som han også har (….såk…..), men den der alder hvor han snakker (som et vandfald – hvor har han det fra??), logikken er ikke helt med endnu, og derfor kommer der nogle hysterisk sjove guldkorn ud i ny og næ.

Hørt på matriklen i dag:

Skrump: Va laver du, far?
Far: Jeg skal ud og tisse.
Skrump: Mig med!
Far: Skal du med far ud at tisse?
Skrump: Jaaaaa!
Far: Fløjter du så, når far er færdig?
Skrump: Jaaaaaa!

😆 😆 😆

2 tanker om "Små sjove drenge, I"

  1. Nu har jeg været herinde og læse dette indlæg 2 gange, og jeg grinede lige meget hver gang.

    Glæder mig til indlægget “Små sjove drenge 2”

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *