Vasketøj, blækregning og Chokofanter

Nu er det så tid til at stjæle 10 minutter af den hektiske hverdag til lige at skive lidt igen – lige nu er det matematikopgaverne, der skal rettes, og vasketøjet, der skal vaskes, der er blevet sat på standby. For jeg har i den grad fået travlt, og føler næsten ikke døgnets timer slår til, når jeg både skal være en god lærer, der forbereder sig, mor og husmor i et hus, der mest af alt minder om en katastrofe med legetøj, vasketøj, opvask og papirer i dynger over det hele. Oh well, jeg må indrømme at jeg prioriterer at lege Lego med min søn frem for at rydde op 😉

Min søn – aka Chokofanten, aka Skrumpen – er nu blevet 2 ½ år gammel. Han drøner rundt, han vil lege med sin mor og far, han vil ud og lege i sneen, han vil ikke have skiftet ble og ikke have sin jakke på når vi skal udenfor, han snakker som et vandfald og spiser ikke grøntsager, men gerne kage. Og Gud, hvor er han sjov 😀 Han siger de skønneste ting, og kopierer sine forældre med næsten alt hvad de siger og gør. Vi har daglige krampelatteranfald over hans hittepåsomhed, og synes stadig at krammere og våde (snot-)kys fra knægten er det skønneste i verden.

Om han skal have en lillebror eller -søster? Måske – det kommer an på om det kan lykkes a) at blive gravid, og b) bære en graviditet hele vejen. For mit bækken gik nemlig mere end almindeligt i stykker i fødslen, og jeg skal påregne slem bækkenløsning + sengeleje en hel del af en eventuel graviditet, har jeg fået at vide. Og kejsersnit, da operationen efter sidste gang ikke kan klare en normal fødsel. Jeg – vi – ville gerne give Skrumpen en søskende, for vi er selv glade for vores, men vi må se hvor langt kroppen bærer. Og det skal under alle omstændigheder ikke være lige nu, hvor jeg lige er startet på nyt job. Så det er ikke lige på plakaten pt., men vi har ikke lukket døren for muligheden endnu (jeg bliver jo heller ikke yngre).

Nå, tilbage til opgaveretning og vasketøj – men lige en lille vinterhilsen:

vinter

2 tanker om "Vasketøj, blækregning og Chokofanter"

    • Jeg er forberedt på at det bliver hårdt, hvis det kommer dertil. Men selv om jeg er forberedt betyder det jo ikke at jeg ikke kommer til at lide under det, og evt. savne min familie, skulle jeg blive indlagt… jeg må bare prøve at sørge for at blive “opdateret” hos kiropraktor og fys, det skulle kunne forebygge noget af det.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *