Kan næsten ikke huske hvordan man gør…

Efter utallige opfordringer (okay, 2) vil jeg forsøge at pumpe lidt liv i bloggen igen. Var positivt overrasket over at min blog ikke var blevet slettet som uddød – og endnu mere positivt overrasket over at jeg stadig kunne huske mit password.

Jeg gik i stå for næsten et år siden, fordi jeg bare ikke følte jeg havde noget at skrive om – andet end hvor trist jeg var, og hvor skidt jeg havde det. Og det blev jeg i længden selv træt af at høre på, og kan forestille mig at det heller ikke er på listen over mest læste blogs 😉 Så piveriet tog en ende, og jeg gik i fosterstilling en rum tid.

I slutningen af september var årevis af usikkerhed og grublerier endelig overstået: Jeg fik job. Fast job. Som biologi- og matematiklærer. På en privatskole. Lettelsen er enorm – og ligeså er glæden, for aldrig har jeg da været så glad for et job. Det er ikke bare “et job”, men en livsglæde og en bekræftelse at være lærer, og så endda med mine to yndlingsfag: biologi og matematik. Det skal I nok høre mere om 😀

Siden da har jeg fået en hel del på hjerte – og også forrygende travlt. Det kan godt være jeg har en 30 timers arbejdsuge og en ugentlig skemafri dag, men for Sørensen da – jeg har aldrig haft så travlt! Tror jeg arbejder 40-45 timer om ugen, mindst, men til gengæld er det sjovt. Så I skal nok høre mere om min nye tilværelse som skolelærer, når jeg ind imellem har et par ledige minutter, der ikke skal bruges på vasketøj 😉

6 tanker om "Kan næsten ikke huske hvordan man gør…"

  1. YAY! Velkommen tilbage, søde Line. Det er dejligt, at du har mentalt overskud igen.

    At arbejde mange timer om ugen gør ikke noget, så længe det er sjovt. Det kan man godt få lidt en kick ud af. Når bare man husker at stoppe op engang imellem og mærke efter, hvad kroppen og hjernen siger til det 🙂

    Jeg er også gået i stå. Har ikke skrevet siden 1. sep, men er forbi næsten hver dag for at tjekke efter nye indlæg. Og mærke om det er er den dag jeg finder inspirationen igen. Men det skal nok komme en dag.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *