Et skridt nærmere målet

I går var jeg så heldig at få sparring på min forretningsidé fra en garvet selvstændig, som bestemt godt kunne se potentialerne for min legepladsidé. Hun var supergod til at sætte fingeren på alle de svage punkter (som jeg egentlig godt vidste, der var), og så kom hun med nogle supergode betragtninger på og tanker om hvordan jeg kunne føre min idé ud i livet. Og hvordan jeg kunne tjene penge på det også.

Lad mig sige det sådan: Jeg kommer bestemt ikke sovende til det! Inden jeg kan gå i luften og lande min første kunde skal der laves en allerh******s masse benarbejde. Men det er af den sjove slags – research, at snakke med folk i relaterede brancher, få nye idéer, lave analysearbejde, søge andre iværksættere indenfor samme boldgade til netværk, finde ud af hvem der har penge, og hvem der er villige til at bruge penge.

Og ikke mindst: Hun troede på mig og min idé! Så nu har jeg en masse to do’s på min liste over hvordan jeg kommer videre med mit projekt 😀

2 tanker om "Et skridt nærmere målet"

  1. Det lyder vildt spændende med en sparringspartner. Hvor har du fået hende fra? Er det gennem et officielt mentorprogram eller noget du selv har fået arrangeret?
    Og selvfølgelig tror hun på dig! Du er jo megagod – jeg tror også på dig, og glæder mig til et Bloggerslounge træf på Lines Legeplads 😀

    • Det er en sej og benhård kvinde, jeg kender i anden sammenhæng, som jeg selv spurgte om hun ville give mig lidt sparring 🙂 Det ville hun gerne!

      Jeg fik i hvert fald vendt (en del af) min usikkerhed, og fik troen på det kan lade sig gøre. Og ved du hvad? Hun spurgte mig også om jeg ikke skulle skrive en Ph.D. om emnet – hvortil jeg svarede at det var der jo andre, der også havde opfordret mig til 😉

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *