JAAAAAH man!

Jeg har en ambition for min nært forestående ledighedsperiode (sådan ud over jobsøgning, som naturligvis ender lykkeligt): Jeg skal raschgudda på legeplads-tour i Danmark! Jeg skal besøge alle de fedeste legepladser, og snakke med deres designere om hvordan man lige får foden ind dér.

Kender du en fed legeplads, jeg bare MÅ besøge?

Og hvem vil med ud og lege?

6 tanker om "JAAAAAH man!"

 1. Legepladserne/de grønne områder i min bebyggelse er lavet af en eller anden, der virkelig har tænkt sig om. De er virkelig gode!
  Ellers vil jeg anbefale legeplandsen i Valby. Kan sgu ikke lige huske hvor præcis, men den ligger ude ved nogle kolonihaver. Ellers skriv lige, så skal jeg nok undersøge nærmere 🙂
  Der findes også en legeplads (tror den hedder Madsby legeplads) ved Frederica, som er kendt (og mine unger har været der og var meget begejstrede)
  PS. Min kollega er legepladsinspektør og hun har kendskab til et par stykker i Brøndby, der måske er værd at kigge på.

 2. Det var da en fantastisk ide, Line!!!

  Nu er det ikke lige legepladser jeg frekventerer mest, så jeg har desværre ikke nogen bud.

  Skulle du komme denne vej, så vil jeg dog sige, at legepladsen i Mindeparken i Århus ser lækker ud og der er altid mange børn og forældre. Og så ligger den lige ved siden af udendørs træningsfaciliteter, de har stillet op til alle de vanvittige motionister.

  • Jeg tror faktisk jeg har været der – i hvert fald har jeg været forbi en stor park med nogle ret fede fitness-redskaber i Århus 🙂 Men jeg skriver det lige bag øret til min Danmarksturné.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *