Go’ weekend

Selv om jeg stadig bekymrer mig om vores økonomi, så går det egentlig sådan meget okay. Jeg er tilbage på pinden, og det er faktisk rart at have struktur i hverdagen igen – så længe det varer. Jeg søger også jobs, som jeg så får afslag på, så jeg regner med at skulle sætte mig i Dagpengeland igen pr. marts. Jeg har så et årstid tilbage på dagpenge, inden jeg ryger ud over kanten, og så må vi jo bare håbe det er blevet nemmere at få job inden da… selvom jeg synes nu bare det er lutter dystre jobtal, økonomivarsler og konkurstrusler, der bliver snakket om derude i medierne.

Jeg prøver stadig at se om jeg kan score mig et deltidsjob, hvor jeg kan læse ved siden af, men de hænger nu heller ikke på træerne. Lutter afvisninger og “vi har ikke nogen penge” alle steder, så jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op. Men jeg kan selvfølgelig starte med at købe bøgerne og læse lidt på stoffet… jeg får jo tid til det, sådan pludselig 😉

Nåmen. Og så er det jo weekend, komplet med frost og sne. Det må udnyttes på kælk *indsæt røde kinder* 😀

2 tanker om "Go’ weekend"

    • Ja, lige nu går det faktisk okay. Selv om de økonomiske bekymringer skam ikke er forsvundet helt af sig selv 😉 Men jeg tror bare jeg har affundet mig med at jeg gør, hvad jeg kan, for at slippe for dagpengeland, og så kan det alligevel ikke nytte noget at gå der og bekymre sig – og så må jeg forsøge at få noget positivt ud af det, hvis det alligevel skulle ramme mig (fx at få have-tid, når foråret kommer).

      Så deeeet.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *