Budapest med barnevogn

Note til selv: Hvis man vil have barnevogn med til Budapest på turistferie, så vælg en klapvogn i stedet. Helst en lille og fiks en. Der er mange trapper i  Budapest. Rigtig mange. Til gengæld gør de det ikke i elevatorer eller slisker.

Vi har lige været på dejlig, dejlig ferie i Budapest alle 3, og har i den grad nydt den blå himmel, solen og de 25-30 grader 😎

Dog har vi været lidt udfordret af Chokofantens barnevogn. Lige inden vi skulle af sted blev han syg – 40 grader i feber, men ellers ingen symptomer. Vi var af sted til lægen flere gange inden afgang, fik gode råd med på vejen, og fik at vide at vi sagtens kunne stole på hospitalsvæsenet dernede, hvis det skulle være. Moderen var lidt bekymret for mæslinger, da han ikke har fået den første MFR-vaccine endnu, og i vuggestuen er der skoldkopper – så…

Kort historie lang, vi valgte at prioritere syg lille drengs komfort og tage (den store) barnevogn med i stedet for (den lille) klapvogn.

På turen derned klarede han op, feberen faldt, og han fik et herligt rødt udslæt over hele kroppen, som forsvandt på under et døgn. Erfarne mødre vil vide at det kaldes 3-dagesfeber, eller den fjerde børnesygdom 😉

Med andre ord: Nu hang vi på den store barnevogn. Godt sådan en har hjul, tænkte vi.

På den gode side fik vi da brugt en masse kræfter på at slæbe vores medbragte Storebæltsfærge op og ned ad trapper dagen lang…

dsc_0177

3 tanker om "Budapest med barnevogn"

  1. Åh skønt!
    3 uger i Japan kan heller ikke gøres med barnevogn – selv paraply-vognen kunne være et problem i metro. Selvom de skilter med handicapvenlige elevatorer, ja så kan det let ske man skal op/ned af trapper inden man når til den.. Doh!

  2. Vi kørte derned, så jeg har ingen anelse om hvordan barnevognen flyver 😉

    Vi havde også rejseseng med, så den store bil (mandens firmaslæde) var fyldt til bristepunktet!

  3. Årh mand, det har jeg også prøvet – bare ikke i Budapest 😉 men til gengæld brugte vi barnevognskasse som seng på hotelværelset, så helt spild var det ikke… Overlevede den turen med flyveren ok? For det kan også være en udfordring! 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *