Trivelige torsdage

En af fordelene ved at bo 10 minutter fra den fædrende gård er at der ikke er så langt derover. Og derfor er det nemt lige at droppe forbi den ene eller den anden vej. Det er virkelig noget, jeg har benyttet mig meget af, dels fordi jeg faktisk holder utrolig meget af mine forældre, dels fordi jeg elsker at komme på gården. Og som bonus lærer Chokofanten jo både mormor og morfar bedre at kende 😉

Vi har fået en torsdags-tradition, som vel efterhånden har løbet halvandet års tid nu. Den er opstået, da Manden spiller i orkester torsdag aften, og så synes min mor alligevel at jeg skulle have noget sundt at spise. Og på nul-komma-dut er det blevet til at jeg kommer fast til middag om torsdagen – nu med Chokofanten på armen, til morforældrenes store jubel – og jeg skal ringe og aflyse, hvis jeg ikke kommer.

Det er fantastisk hyggeligt! Både hund og baby bliver pakket i bilen, og så går den vilde Lakrids-jagt ellers, når bildøren åbnes. Gårdens gamle labrador får sin ungpigekulør igen, når de to hunde fræser rundt på gårdsplads og mark, og Lakridsen er en glad og træt lille vovse, når vi kører hjem igen. Jeg får dejlig mad – ja, det gør Chokofanten jo også, den har jeg jo selv medbragt – vi hygger, leger på gulvet med og uden hunde, jeg får læst det sidste nye Billedblad (og dånet over balkjoler igenigen), og jeg får vendt stort og småt med mine forældre.

Jeg glæder mig allerede til på torsdag. Der skal min mor og jeg nemlig diskutere balkjoler, og her bliver fingrene ikke lagt imellem, hvis vi ikke synes damerne har levet op til forpligtigelsen; at levere en ordentlig kjole!

3 tanker om "Trivelige torsdage"

  1. Det gør mig glad og helt varm at læse dette 🙂

    Og sikke dejligt billede af Chokofanten…..oz selv om det er underbelyst……han er stadig lige lækker 🙂

    Og ja, må jo lige sige tak for sidst med MEGET LÆKKER SIMREMAD 🙂 ….MUMS!!!!

    Knus og 🙂 Sascha

  2. Sådan er dér også hos mig – om søndagen, bare omvendt. Dér kommer.min mor hos mig… og læser mit Tidens Kvinder.. og får fyldt op på forargelsesbarometeret…

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *