Status på 2011

Så er det tid til at gøre status på 2011. Kigge på om man nåede de mål man satte sig, og hvordan året artede sig sådan overordnet set. Desværre kan jeg ikke finde mine målsætninger – nytårsfortsætter, om man vil – for året, hvilket nok primært skyldes at jeg det meste af december og et stykke ind i januar havde den ondeste kvalme. Og generelt var skidt og megatræt. Men det skulle der komme noget godt ud af… 🙂

Så her kommer de væsentligste milepæle for 2011:

 • Jeg blev mor til den skønneste søn den 30. juni. Det største, der er sket i mit liv – og som har ændret min verden til det større og mere farverige for altid. Som en veninde sagde: “Tænk, at jeg var lige ved at gå glip af den største oplevelse i livet!” Jeg kan kun give hende helt ret – tænk, alle de gange, jeg har været tæt på at opgive at lege biologiforsøg med min krop, hvor jeg har været tæt på at gå glip af min skønne Chokofant.
 • “Mens vi venter” – både på Chokofanten og på det rigtige job – fik jeg et løntilskudsjob et sted, hvor jeg var helt vildt glad for at være. Jeg fik min gejst og arbejdsglæde igen, og ikke mindst selvtilliden og troen på at jeg godt kan. Så tusind tak til jer, gode kollegaer og arbejdsgivere, der gav mig denne vidunderlige gave 🙂
 • Jeg har fået sat mange ord på mit drømmejob – eller rettere; min drømmevirksomhed. Ideen er ved at tage form, og den er der – næsten!
 • 2011 skulle blive et meget fysisk inaktivt år. Kort inde i året måtte jeg skrue al aktivitet ned grundet plukveer og smerter, og efter fødslen har jeg været plaget af bækkenløsningen fra helvede. Men nu begynder der at ske noget på den front, og jeg er begyndt at kunne gå friske skovture igen.
 • Af samme årsag har min have ligget brak i år. Den kan måske genfindes nede under alt ukrudtet og græsset…
 • Det lykkes mig at holde en fornuftig vægt i graviditeten – men til gengæld er jeg blevet det onde sukkermonster i ammeperioden – og det ses på vægten… 😥
 • Med hjælp fra bl.a. jer, skønne medbloggere, fik jeg en bogliste med en masse spændende titler, hvoraf jeg fik læst en del i den sidste del af min graviditet, hvor jeg måtte ligge på sofaen med krydsede ben. Jeg fik faktisk læst en del spændende bøger, som jeg ikke selv ville have fundet på – så tak for de gode bidrag.
 • Så har jeg også været så heldig at træffe de skønne medbloggere Milady, Birgitte og Morsdilemma irl – og DET gentager jeg gerne 😀 Og sætter gerne flere på listen i 2012.
 • Familie og venner har gjort en stor forskel – og gør det fortsat. Jeg er priviligeret at have de skønneste venner og den bedste familie, som ER der i både medgang og modgang. Tak 🙂
 • Elsker stadig mit skønne hus ude i skoven. Her kan jeg – selv i inaktiv tilstand – se rådyr og dådyr, egern og pindsvin, solsorte og rødkælke, fasaner og musvåger, og så kan vi høre uglerne.
 • Elsker også min dejlige mand, som også er en fantastisk far. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden ham.

2011 kommer på listen over de bedste år i mit liv. Det har været fyldt med glæde, smil, forventning og overvældende lykke – som langt, langt overgår de minusser, jeg har nævnt. Jeg føler mig så glad og lykkelig, som jeg aldrig har gjort før – her i skoven i mit skønne hus, med min smukke søn, mand og hund.

2012 håber jeg kan blive lige så indholdsrigt og kærlighedsrigt som 2011. Jeg har tænkt mig at lave nytårsfortsætter denne gang, men dem må du læse om i næste afsnit 😉

4 tanker om "Status på 2011"

 1. Jamen, vi har da en aftale i Berlin i september, ikke? Det er i hvert fald på listen over mine mål for 2012 at jeg skal på rulleskøjter i Berlin 🙂

 2. Dejlig opdatering på et skønt år 🙂
  Glæder mig til at høre hvad 2012 skal byde på og melder mig i køen af bloggere, der ønsker sig en opgradering til IRL-listen!

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *