Lotto-feber

Hvad ville du gøre, hvis du vandt 140 millioner i Lotto? Jeg ville i hvert fald starte med at gå amok i julegaveshopping til alle, jeg kender. Og så ville jeg invitere min familie med på skiferie, alt betalt. Og holde en kæmpe blogfest, forstås 😉 Derefter tror jeg nok at vi skulle have lavet nogle aftaler med banken – noget i retning af at indfrie en masse lån og skyldnere… og så er de første par millioner væk. Og selv med en god børneopsparing til Chokofanten, gode pensionsopsparinger, Funny Money og rejser på første klasse ville der så stadig være 120 millioner tilbage. Hvad skulle man så bruge 120 millioner til?

Jeg ville nok melde mig ud af A-kassen og droppe de der dagpenge, heh… 😉 Men jeg ville ikke opgive at finde et job. Eller måske starte egen virksomhed. For jeg skal altså have noget meningsfyldt at rive i, så jeg har noget at fylde i mit liv – udover Chokofanten, som jo på et tidpunkt skal ud blandt andre børn. Og så ville jeg finde et projekt eller to, jeg ville støtte – noget, som gør en forskel for mennesker. Jeg kan forestille mig at det ville have noget at gøre med undervisning i 3. verdenslande, for undervisning og viden er vejen frem.

Hvad ville du bruge så mange penge til?

6 tanker om "Lotto-feber"

 1. Det er jo en hulens masse penge, så mange at jeg ikke ville ane, hvordan jeg skulle få dem brugt.
  Jeg tror nok, jeg ville tage det, jeg kunne bruge her og nu, derefter ville jeg oprette testamente, til fordel for en masse mennesker, der ikke ejede noget som helst og uden at de anede det,
  Tænk om man på den måde, kunne forandre nogens tilværelse, som ved et trylleslag!
  I øvrigt mener jeg, at så store gevinster skulle afskaffes, og erstattes af flere mindre.

 2. Jeg ville investere i københavnske lejligheder og leje ud til søde mennesker. Derefter ville jeg slæbe min familie med på et cruise, og tage min bedste ven med i byen og give ham alt, hvad han peger på.
  Jeg ville være gavmild overfor mine venner. Give drinks, mad, oplevelser og kaffe i massevis.
  Så ville jeg ringe til en bankrådgiver og bede ham forvalte formuen fornuftigt, men så der samtidigt var penge til min sjovere hverdag 🙂

 3. Rejs ud for selv at undervise! 🙂 Jeg underviste på et tidspunkt børn i Indre Mongoliet i kulturforståelse og internationale sprog (som i praksis var tysk og engelsk selvom et par enkelte lærere fik nogle dansk-kurser XD).
  Det var verdens rareste (og værste, samtidig..) oplevelse som jeg drømmer om at gøre igen. Jeg følte jeg gjorde en forskel samtidig med at jeg fik mit livs oplevelse. 🙂 Jeg tog afsted igen, hvis jeg vandt i Lotto – og sponsorerede at andre kunne komme afsted. Viden ER vejen frem – men rollemodeller er endnu bedre 🙂

 4. Jeg ville købe et lækkert hus med pool-tårn.. og en ordentlig bil.. cabriolet.. golf/audi/bmw… tror jeg.. og så ville jeg gøre som i “den hemmelige milionær”.. rejse lidt rundt i Danmark og skrive en masse checks ud til dem, som virkelig gør en forskel… Gad faktisk godt, at jeg selv havde råd til at være en af dem, har en klade liggende omkring netop dette…

  Og så ville jeg forkæle mig selv og mine nærmeste med en masse oplevelser og lækre ting og sager forståes… Ååårh Line, din strik (haha..) .. må vidst hellere se at få hentet dén lottokupon dér.. 😛

 5. Tage ungerne under armen og rejse ud i verden i alle deres ferier 😉
  Ville ikke droppe mit arbejde dog… kan ikke finde ud af at gå hjemme.
  Og ville give en del penge til gode formål og kræftens bekæmpelse.
  Måske også købe et hus og ALDRIG gøre rent igen…
  😆

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *